Bali

BALI

Tijdens onze reizen door Indonesië, hebben de creatievelingen van BBQ Events en The Cocktail Agency inspiratie opgedaan in Bali, het 'Eiland van de Goden'.


Bali is een mengelmoes van religie, traditie, toerisme en  spiritualiteit. Van al deze prachtige facetten die het eiland te bieden hebben, hebben Dave en Kenneth een mooi concept samengesteld: [naam event].


Vanaf de uitnodiging tot aan het afscheid is er met volle aandacht aan details gedacht: een prachtige 'safe-the-date' video, een fysieke uitnodiging met geur, een ontvangst met Balinese danseressen, verrukkelijke cocktails met Balinese ingrediënten en een BBQ met gerechten die niet misstaan in een lokale warung...


Laat ons jou en jouw gasten meenemen naar het 'Eiland van de Goden'.



Voorbereidingen

  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Na een uitgebreide briefing, voorstel en akkoord, zullen wij starten met de voorbereidingen van het Balinese Event. En dit begint al bij het uitnodigingstraject!


Zo sturen wij een een save-the-date rond met een link naar een speciale eventpage. Hierop kunnen de gasten zich aanmelden en eventuele bijzonderheden doorgeven. In aanloop naar het event, zullen de definitieve uitnodiging en updates hier worden gepubliceerd!

Look & Feel

  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Jouw gekozen locatie zal subtiel worden gedecoreerd met verschillende Balinese attributen en decoraties.


Denk hierbij niet alleen aan kleurrijke parasols, maar ook aan fleurige bloemen, Balinese klanken, personeel gekleed met een Balinese touch en geuren van Sandelwood, kruiden en wierook.



Food & Beverages

  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Het menu van zowel het eten als het drinken en de cocktails zijn Balinees geïnspireerd. Uiteraard houden we rekening met het westerse pallet, want de Balinezen lusten wel een pepertje...


De cocktails zijn geïnspireerd op ingrediënten uit Bali en geven jouw event een nog feestelijke touch!

Entertainment

  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop
  • Titel dia

    Schrijf uw onderschrift hier
    Knop

Gedurende het event zal ook het entertainment bijdragen aan het Balinese gevoel.


Zo zal het event spetterend worden geopend door een groep Balinese dansers en danseressen, die de Balinese kunstvorm vertalen naar strakke, hoekige, maar toch sierlijke dans. De DJ draait tropische beats waarbij je je weer bij The Lawn, Finns of Café del Mar waant! De fotograaf legt alles vast en publiceert alles op de event page!

  • Balinese Streetfood

    Dim Sum Bar

    Gestoomde en gefrituurde dim sum, loempia’s en bapoa met pikante en zoete dipsauzen



    Satay Bar

    Gegrilde saté van kip en seitan met echte Indonesische pindasaus



    Gorengan Bar

    Pikant gefrituurde kip, garnalen en groenten met een krokant jasje, geserveerd met pikante chilisaus



    Bakso Bar

    Kort gekookte, dunne rijstnoodles met groenten, bakso balletjes en groentebouillon



    Gado Gado Bar

    Gestoomde groenten met lontong en warme pecil dressing



    Dessert Bar

    Dadar Guling (pandan flenjes met kokos en palmsuiker), Pisang Goreng (gebakken banaan), vers Indonesisch fruit, spekkoek en tropische smaken ijs



    50 – 75 pax 

    € 35,00 pp + marge

    6 chef x ??? uren (minimaal 4 uren)

    - 1 x Private Chef á € 40,00 pu

    - 5 x Support Chef á € 35,00 pu

    3 buffetten = 6 meter

    Porselein: € 5,00 pp extra



    75 + pax

    € 30,00 pp + marge

    10 chef x ??? uren (minimaal 4 uren)

    - 1 x Private Chef á € 40,00 pu

    - 9 x Support Chef á € 35,00 pu

    6 buffetten = 12 meter

    Porselein: € 5,00 pp extra



  • Dutch BBQ Streetfood

    Burger

    Beef of vegan burger op een bun met ijsbergsla, cheddar, ingelegde rode uien en huisgemaakte burgersaus



    Satay

    Kip of vegan saté met pindasaus, kroepoek en seroendeng



    Frites

    Puntzakje frites met mayonaise



    Dessert

    Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (50/40/10):

    - Tiramisu van mascarpone, room, lange vingers, espresso, cacao en een kletskop

    - Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos

    - Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos



    50 + pax

    € 17,50 pp (€ 25,00 pp inclusief Dessert) + marge

    Min. 2 chefs x ??? uren (minimaal 4 uren)

    - 1 x Private Chef á € 40,00 pu

    - 1 x Support Chef á € 35,00 pu

    2 á 3 buffetten

    Porselein: € 1,50 pp extra



  • Walking Dinner - Zomer Menu

    Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):

    - Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus

    - Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus

    - Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico



    Tartelette met casserole van gehakt en groenten



    Gegrilde garnalen met knoflook-chili olie en ingelegde komkommer



    Mini quiche met groenten, kip of garnalen



    Beef of vegan Slider met huisgemaakte saus



    Puntzakje frites van zoete aardappel met trufffelmayonaise



    Ravioli ricotta spinaci met een saus van tomaten en mascarpone (vega)



    Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):

    - Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos

    - Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)



    € 35,00 pp + marge + 1 oven

    2 tot 3 chefs

    Porselein: € 5,00 extra



  • Walking Dinner - Winter Menu

    Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):

    - Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus

    - Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus

    - Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico



    Tartelette met casserole van gehakt en groenten



    Gegrilde zalmfilet met citroen, rozemarijn en ingelegde komkommer



    Mini quiche met groenten, kip of garnalen



    Flammkuche met spek en crème fraîche



    Winters stoofpotje met vlees, groenten en aardappelpuree



    Tortelloni quatro formaggio met een poikante arribiata saus (vega)



    Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):

    - Tiramisu van mascarpone, room, lange vingers, espresso, cacao en een kletskop

    - Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)



    € 35,00 pp + marge + 1 oven

    2 tot 3 chefs

    Porselein € 5,00 extra

  • Buffet - Zomer Menu

    Uitgeserveerd

    Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):

    - Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus

    - Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus

    - Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico



    Koude gerechten

    Charcuterie en Zuid-Europese kazen met olijven, zongedroogde tomaatjes en verschillende soorten pesto



    Warme gerechten

    Geroosterde kabeljauwfilet met gekarameliseerde roodlof en ras-el-hanout



    Gegrilde kippendijen met pikante saus en gegrilde groenten



    Getrancheerde steak van rib-eye met chimichurri

    LIVE COOKING!!!



    Ravioli ricotta spinaci met een saus van tomaten en mascarpone (vega)



    Bijgerechten

    Couscoussalade met gerookte kipfilet, paprika, rode ui en peterselie



    Huisgemaakte roseval aardappelsalade met bieslook en lente-ui



    Dessert

    Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):

    - Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos

    - Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)



    € 27,50 pp (€ 35,00 pp inclusief dessert) + marge + 1 oven + minimaal 1 chef



  • Buffet - Winter Menu

    Uitgeserveerd

    Petit Entrée, geserveerd als amuse, combinatie van (50/40/10):

    - Steak tartare van puur rundvlees met cornichons, chimichurri, cres en tartaarsaus

    - Gerookte zalmfilet met komkommer, cres en limoen-koriander saus

    - Zoetzure carpaccio van chioggia biet met komkommer, cres en balsamico



    Koude gerechten

    Charcuterie en Zuid-Europese kazen met olijven, zongedroogde tomaatjes en verschillende soorten pesto



    Warme gerechten

    Winters stoofpotje met vis en seizoens groenten



    Gegrilde spies van kip met cajunkruiden en gegrilde groenten



    Getrancheerde steak van rib-eye met chimichurri

    LIVE COOKING!!!



    Tortelloni quatro formaggio met een pikante arribiata saus (vega)



    Bijgerechten

    Couscoussalade met gerookte kipfilet, paprika, rode ui en peterselie



    Gratin van aardappel met room, bieslook en gegratineerde kaas



    Dessert

    Petit Dessert, geserveerd in een glas, combinatie van (80/20):

    - Tiramisu van mascarpone, room, lange vingers, espresso, cacao en een kletskop

    - Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos (vegan)



    € 29,50 pp (€ 37,00 pp inclusief dessert) + marge + 1 oven + minimaal 1 chef



  • Food Market

    Burger Bar

    Burger van 125 gram op een bun met ijsbergsla, cheddar, ingelegde rode uien en huisgemaakte burgersaus, geserveerd met frites en mayo

    Keuze uit rund en vegetarisch



    Pasta Fresca

    Tortelloni quatro formaggio, vers bereid met een romige porcini-funghi saus of pomodoro-mascarpone saus, afgetopt met peccorino

    Vegetarisch 



    Asian Streetfood

    Een mix van verschillende soorten Aziatische bites, zoals; gefrituurde loempia’s, shao mai en pangsit, gestoomde har kau en bapoa buns & gegrilde sateetjes van kippendijen met pindasaus

    Keuze uit vlees en vegetarisch



    Hawaiian Pokébowl

    Lauwwarme sushirijst met allerlei verschillende verse toppings, zoals; Karaage crispy chicken, verse rauwe zalm en tonijn, edamamebonen, mangoblokjes, ingelegde wortel- en komkommerslierten, verse avocado, pittige radijsjes, wakame (zeewiersalade), sojasaus  en sesamzaadjes

    Keuze uit vis en vegetarisch



    IJsfiets

    Vers biologisch ‘Boerderijs’ schepijs uit de IJsfiets, met verschillende soorten smaken roomijs en sorbetijs, slagroom, mini marshmellows, chocoladesaus en kletskoppen



    150+ pax

    € 25 pp + marge



    - 1 x Private Chef á € 40,00 pu x 6 uren

    - 5-10 x Support Chef á € 35,00 pu x 4 uren



    Porselein: € 1,50 pp extra

Food

Zie omschrijvingen voor de prijzen per persoon en bijkomende kosten

Uitkoop dranken

€ 17,50 pp voor de eerste 2 uur,

daarna € 6,50 pp per uur


Cocktails 'The Cocktail Agency'

Vanaf € 18,00 pp voor 2 cocktails pp


Personeelskosten

Event Manager € 75,00 pu

Floor Manager € 60,00 pu

Private Chef € 40,00 pu

Support Chef € 35,00 pu

Bartender € 35,00 pu

Bediening € 30,00 pu




Share by: