De nieuwste trend in de BBQ wereld is de OFYR. Dit is een grote vuurschaal op een stalen kolom met een stalen ring eromheen. Door het vuur op te stoken met gedroogd hout, gebruiken wij de stalen ring om op te grillen. Door verschillende extra's kunnen wij niet allen heerlijk grillen, maar ook stoven, roken en slow-cooken.
Uiteraard houden wij rekening met verschillende dieetwensen en voedselallergieën. Zo hebben wij bijvoorbeeld vele vegetarische alternatieven voor vlees en vis en zijn al onze burgers glutenvrij!
Al vanaf 50 personen te reserveren. Door de Fire Pit BBQ te combineren met onze smokers, kunnen wij een capaciteit van 2.500 gasten aan!
Vlees
Beefburger op een bun met ijsbergsla, cheddar en huisgemaakte burgerssaus
Kipdijspiezen met Cajunkruiden
Steak van bavette met chimichurri
Houthakkers pork steak
Vis
Garnalen met chili-knoflookolie
Gegrilde zalmfilet met citroen en rozemarijn
Vega en groenten
Corn Ribs met boter en zout
Aubergine met knoflookolie
Portobello met chimichurri
Erbij
Brood met aioli
Kartoffelsalade
Verse rauwkostsalade van
komkommer, appel, ei en
yoghurtdressing
Knoflook- en BBQ-saus
Vlees
Beefburger op een bun met ijsbergsla, cheddar en huisgemaakte burgerssaus
Kipdijspiezen met Cajunkruiden
Gegrilde rib-eye, puur bereidt met peper en zout
Rib-roast van het Livar varken
Vis
Black Tiger garnalen met chili-knoflookolie
Gegrilde filet van regenboogforel met citroen en rozemarijn
Vega en groenten
Corn Ribs met boter en zout
Aubergine met knoflookolie
Gekarameliseerde roodlof met ras-el-hanout
Erbij
Brood met aioli
Kartoffelsalade
Verse rauwkostsalade van
komkommer, appel, ei en
yoghurtdressing
Knoflook- en BBQ-saus
Vlees
Beefburger op een bun met ijsbergsla, cheddar en huisgemaakte burgerssaus
Geroosterde kippendijen met pikante Bumbu Bali
Tomahawk steak aan het bot
Livar varkens rack met crackling zwoerd
Vis
Gegrilde kreeftenstaart met dragonboter
Gegrilde filet van regenboogforel met citroen en rozemarijn
Gegrilde zeeduivel met een Thaise marinade en kruiden
Vega en groenten
Corn Ribs met boter en zout
Geroosterde pompoen met geitenkaas, olijfolie en koriander
Gekarameliseerde roodlof met ras-el-hanout
Erbij
Brood met aioli
Kartoffelsalade
Verse rauwkostsalade van
komkommer, appel, ei en
yoghurtdressing
Knoflook- en BBQ-saus
Geserveerd in een glas, met de keuze uit (50/50):
Tiramisu van mascarpone, room,
lange vingers, espresso, cacao en een
kletskop
Vanille panna cotta met een coulis van rood fruit, blauwe bessen en een kletskop van framboos
Vegan alternatief:
Vers fruitsalade met een yoghurt van kokos
Naast het eten, kunnen wij ook de dranken voor jullie event verzorgen.
Heerlijke wijnen, (lokale) biertjes en alle soorten frisdranken worden vanuit de bar door onze bartenders, hosts en hostesses uitgeserveerd of worden gepresenteerd in brocante zinken kuipen.
Uiteraard zijn glaswerk (al dan niet disposables), ijs en garnituren inbegrepen!
Onze vrienden van The Cocktail Agency kunnen jullie event nog feestelijker maken met een heerlijke cocktail, vers bereid door zeer ervaren, 'awardwinning' bartenders!
De gasten kunnen bij de cocktailbar een cocktail of alcoholvrije mocktail bestellen van jullie gepersonaliseerde cocktailkaart.
Te reserveren vanaf 50 gasten
Inclusief OFYR, buffet met toebehoren, porseleinen of disposable borden & steak of disposable bestek en afwas
Exclusief BTW, houtvergoeding, chefs, personeel, kilometervergoeding en parkeerkosten
Fire Pit BBQ
Classic € 34,50 pp
Populair € 39,50 pp
Deluxe € 49,50 pp
Petit Dessert
Vanaf € 7,50 pp
Uitkoop dranken
€ 17,50 pp voor de eerste 2 uur,
daarna € 6,50 pp per uur
Cocktails 'The Cocktail Agency'
Vanaf € 18,00 pp voor 2 cocktails pp
Houtvergoeding FSC hout
€ 50,00 per OFYR
Personeelskosten
Event Manager € 75,00 pu
Floor Manager € 60,00 pu
Private Chef € 40,00 pu
Support Chef € 35,00 pu
Bartender € 35,00 pu
Bediening € 30,00 pu
H.J.E. Wenckebachweg 6 V 17
1096 AN Amsterdam
020 - 334 29 86
info@bbqevents.amsterdam
KP Horecamanagement VOF
KvK 58847995
BTW NL853206375B01